Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Evija Skulte: nebaidos palikt viena, bet vienīgais, ko man gribas - mīlēt (1)

Foto
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Evija Skulte
Evija Skulte Foto: LETA

Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte ir sieviete, kas skaidri zina, ko grib, un dara visu, lai savu sapni sasniegtu, rakstīts jaunākajā žurnālā “Ieva”. Netipiski latviskajai pieticības mentalitātei Evija saka: viņai rūp pašas laime, un viņa gatava atteikties no otra cilvēka, ja redz - attiecībās nespēs būt simtprocentīgi laimīga.

(..) Evija stāsta, vai šķiršanās pieredze, vēlākās attiecības, kas neizveidojās, nerada piesardzību attiecībā uz vīriešiem: “Noteikti nē! Cilvēki manā dzīvē ir mainījušies - gan ne tik daudz, kā to atspoguļo dzeltenā prese, jo es nebaidos no izmēģināšanas. Esmu ar mieru sākt attiecības, lai ātri vien saprastu, vai ar šo cilvēku ilgstoši spēšu būt kopā vai ne.

Neesmu tik piesardzīga, lai gadiem sēdētu mājās un nevienu nelaistu sev klāt, jo baidos. Es ņemu pretī cilvēkus - lūdzu, mēģināsim, veidosim. Bet, ja jutīšu, ka šis nav mans cilvēks, ātri vien teikšu nē. Var sāpēt, var nesanākt, bet ir svarīgi mēģināt, nevis norakties bezcerībā.

Evija Skulte
Evija Skulte Foto: Jānis Škapars/TVNET

Vēl viena lieta, kas man ļauj mēģināt, - es nebaidos palikt viena. Esmu pašpietiekama, man ir bērni, par ko rūpēties, pietiekami daudz darba. Es protu baudīt dzīvi, dzīvot viena, arī viena ceļot.

Es pati tikšu galā ar visām problēmām un, ja netikšu, atradīšu, kas man palīdz. Vienīgais, ko man gribas - mīlēt.

Taču pat šīs emocijas vari gūt ne tikai no mīļotā cilvēka, bet arī no bērniem, vecākiem, draugiem. Arī no īslaicīgām attiecībām ar kādu cilvēku, ar kuru vienkārši ir simpātijas.

Man nav ne panikas, ne baiļu par to, ka kaut kas neizdosies kādās attiecībās. Ja neizdosies, meklēšu tālāk. Ja neatradīšu, būšu viena. Bet, ja esmu ar kādu kopā, tad gan gribu, lai viss ir ideāli. Lai es justos labi. Tikai tad laimīgu varēšu darīt arī otru.”

Visu interviju lasi jaunākajā žurnālā “Ieva”.

Fotogalerija: Evija Skulte šovā "Mamm’, brauc mājās"

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu