Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Kārtainie grauzdiņu salāti ar sieru, tomātu un kukurūzu (26)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 200 grami rīvēta siera
  • 5 tomāti
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 400 grami konservētas kukurūzas
  • 1 paciņa majonēzes
  • rupjmaize
  • bazilika garšviela
  • olīveļļa

Pagatavošana:

Rupjmaizi sagriež mazos kubiciņos. Uz cepamās plātnes liek cepamo papīru un pa virsu ber maizes gabaliņus. Liek cepeškrāsnī 180 grādos un apcep līdz tie kļūst cieti un kraukšķīgi.

Nelielā traukā iespiež majonēzi un piespiež ķiploku. Sajauc kopā.

Lēzenā traukā kārtās ber maizes grauzdiņus. Virsū kaisa bazilika garšvielu. Pa virsu kārto gabaliņos sagrieztus tomātus, pievieno majonēzi ar ķiplokiem un kukurūzu. Virspusē ber sarīvētu sieru.

Nepalaid garām
Uz augšu