Nepieciešams:
Pikantās kartupeļu daiviņas (32)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
- 1 kilograms kartupeļu
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 tējkarotes kaltētu pētersīļu
- 1/2 tējkarotes kajēnas piparu
- 1/2 tējkarotes paprikas pulvera
- 1 tējkarote sāls
- 1/2 tējkarotes piparu
Pagatavošana:
Cepeškrāsni liek sildīties uz 230 grādiem. Cepamajā traukā lej olīveļļu.
Nomazgā un notīra kartupeļus, sagriež tos daiviņās un ber cepamajā traukā. Pa virsu ber garšvielas un ar rokām visu rūpīgi samaisa kopā.
Cepamo trauku liec cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes. Apgriež kartupeļus otrādāk un cep vēl 10-15 minūtes.