Recepte no grāmatas «Latvijā iecienīti ēdieni».
Ķirbju un dārzeņu sautējums (12)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nepieciešams:
- 200 grami ķirbju
- 4 kartupeļi
- 2 sīpoli
- 1 selerijas sakne
- 150 grami tomātu mērces
- 2 ķiploka daiviņas
- zaļumi
- sāls, pipari
- eļļa
Pagatavošana:
Katliņā kārtās liek šķēlēs sagrieztus apceptus kartupeļus, ķirbjus, selerijas un sīpolus.
Starp kārtām iekaisa sāli, piparus, sasmalcinātus zaļumus, sarīvētu ķiploku.
Pārlej tomātu mērci un sautē līdz viss gatavs.