Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Ķirbju un dārzeņu sautējums (12)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: Panthermedia/Scanpix

Recepte no grāmatas «Latvijā iecienīti ēdieni».

Nepieciešams:

  • 200 grami ķirbju
  • 4 kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 1 selerijas sakne
  • 150 grami tomātu mērces
  • 2 ķiploka daiviņas
  • zaļumi
  • sāls, pipari
  • eļļa

Pagatavošana:

Katliņā kārtās liek šķēlēs sagrieztus apceptus kartupeļus, ķirbjus, selerijas un sīpolus.

Starp kārtām iekaisa sāli, piparus, sasmalcinātus zaļumus, sarīvētu ķiploku.

Pārlej tomātu mērci un sautē līdz viss gatavs.

Nepalaid garām
Uz augšu