/nginx/o/2018/07/31/11139161t1h8c8f.jpg)
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Pagatavošana:
Pannā uz vidēji lielas uguns uzsilda eļļu. Pievieno sagrieztus sīpolus un piespiež ķiploku. Sautē pāris minūtes.
Pievieno malto gaļu un apcep līdz tā vairs nav rozā. Kad gaļa ir apcepusies, pannu noņem no uguns. Pievieno sagrieztus spinātus un rūpīgi samaisa. Pievieno olu un 100 gramus siera. Visu samaisa un noliek malā.
Cepeškrāsni liek sildīties uz 180 grādiem.
Ietauko cepamo trauku un lej tajā 200 ml tomātu mērces. Kaneloni tūbiņas pilda ar maltās gaļas masu un kārto cepamajā traukā. Pa virsu kaneloni lej atlikušo tomātu mērci. Cepamo trauku apsedz ar foliju un liek cepeškrāsnī uz apmēram 45 minūtēm.
Ņem ārā no krāsns un pārkaisa sarīvētu sieru. Uzliek atpakaļ foliju un turpina cept vēl 15 minūtes. Izņem no krāsns un atstāj uz 10-15 minūtēm.