/nginx/o/2018/07/31/11137226t1h8b7b.jpg)
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Pagatavošana:
Ķirbi nomizo un izņem no tā sēklas. Sagriež mazākos gabaliņos un vāra apmēram 10 minūtes. Kad ķirbis kļuvis mīksts, ar rokas blenderi sablendē to viendabīgā masā.
Lielā bļodā sakuļ kopā olas, cukuru un sāli. Pievieno siltu pienu un izkausētu sviestu. Kārtīgi samaisa.
Olu masai uzsijā miltus un pievieno cepamo pulveri. Pievieno ķirbja masu un visu rūpīgi samaisa līdz masa kļūst viendabīga.
Uzkarsē pannu ar nedaudz eļļas un cep pankūkas.
Pasniedz ar medu, ievārījumu, skābo krējumu vai iebiezināto pienu.