Nepieciešams:
Kabaču un kartupeļu pankūkas (17)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
- 2 kabači
- 8 kartupeļi
- 2 olas
- 3 ēdamkarotes miltu
- 3 ēdmakarototes kartupeļu cietes
- skābais krējums
Pagatavošana:
Nomizo un sarīvē kartupeļus. Sarīvē kabaci. Visu ber lielā bļodā un masai pievieno olas. Iesijā miltus un pievieno kartupeļu cieti. Pārkaisa sāli un piparus.
Visu kārtīgi samaisa un pēc brīža notecina lieko sulu.
Pankūkas no abām pusēm apcep uz vidēji lielas uguns eļļā.
Pasniedz ar skābo krējumu.