Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis
Iesūti ziņu!

Cepta vistas fileja ar medu un ķiploku (27)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: katherine lynn, CC BY-NC-ND 2.0

Nepieciešams:

  • 600 grami vistas filejas
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 3 ēdamkarotes medus
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • 2 tējkarotes olīveļļas
  • sāls, pipari
  • loki
  • sezama sēkliņas

Pagatavošana:

Lielā pannā liek sildīties olīveļļu uz vidēji lielas uguns.

Vistas fileju sagriez mazākos gabaliņos. Pārkaisa ar pipariem un nedaudz sāls. Filejas gabaliņus liek uz pannas un no abām pusēm apcep.

Bļodiņā sajauc kopā medu ar sojas mērci, piespiež ķiploku un kārtīgi samaisa līdz masa kļuvusi viendabīga.

Kad vistiņa apcepusies, mērci lej uz pannas un samaisa. Visu cep vēl apmēram 4-5 minūtes.

Pasniedzot pārkaisa pāri sagrieztus lokus un pārkaisa sezama sēkliņas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu