![Raksta foto](http://f11.pmo.ee/_K9NyDfeI-OVagsz3awwni5L48U=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2018/07/30/11131761t1h6ad8.jpg)
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Pagatavošana:
Lielā pannā liek sildīties olīveļļu uz vidēji lielas uguns.
Vistas fileju sagriez mazākos gabaliņos. Pārkaisa ar pipariem un nedaudz sāls. Filejas gabaliņus liek uz pannas un no abām pusēm apcep.
Bļodiņā sajauc kopā medu ar sojas mērci, piespiež ķiploku un kārtīgi samaisa līdz masa kļuvusi viendabīga.
Kad vistiņa apcepusies, mērci lej uz pannas un samaisa. Visu cep vēl apmēram 4-5 minūtes.
Pasniedzot pārkaisa pāri sagrieztus lokus un pārkaisa sezama sēkliņas.