Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Video: Kaimiņš bāra apsargam: «Tu zini, kas es esmu?» (772)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Aculiecinieki nākuši klajā ar vēl vienu video, pēc kura var noprast, ka Saeimā ievēlētais aktieris Arturs Kaimiņš piektdien Vecrīgā uzvedies visai bravūrīgi.

TVNET lasītāji portālam atsūtījuši divus video, kuros redzama deputāta bravūrīgā saruna ar kluba apsardzi.

Video redzams, ka deputāts konflikta atrisināšanai sev par labu acīmredzot kādā brīdi nolēmis izmantot savu statusu, tāpēc apsardzei jautā: «Jūs zināt, kas es esmu? Es tev pačukstēšu.»

Pēc tam, kad savu statusu Kaimiņš, pēc visa spriežot, pačukstējis, viņš taujā pēc apsarga vārda un uzvārda.

Galu galā Kaimiņš no kluba telpām tomēr apsardzes pavadībā tiek izvadīts.

Iepriekš aculiecinieki bija iesūtījuši arī video, kur redzams, kā deputāts tiek izvests no iestādes apsargu pavadībā un nogādāts līdz Rīgas pašvaldības policijas automašīnai.

Kā TVNET pastāstīja vairāki aculiecinieki, Saeimas deputāts Arturs Kaimiņš «Latvijas 1.rokkafejnīcā» bijis viegli pamanāms, kā jau vīrietis alkohola reibumā – streipuļoja, skaļi runāja, plātījās ar rokām, un visādi citādi pievērsis sev pastiprinātu uzmanību.

Kaimiņš acīmredzami pārkāpa elementāras pieklājības robežas - kļuva par apgrūtinājumu kluba apmeklētājiem, TVNET stāsta aculiecinieki. Tālākie notikumi attīstījušies ātri: kluba apsardze skaidrā latviešu valodā esot palūgusi iereibušo deputātu saglabāt pašcieņu un netraucēt arī citiem izklaidēties.

Acīmredzot apsargu teiktais nav nonācis līdz iereibušā deputāta apziņai, tādēļ Kaimiņam esot lūgts pamest kluba telpas.

Tālākais ir vairāku aculiecinieku teiktā apkopojums.

Sākotnēji iereibušais deputāts esot devies ārā, tomēr pēc brīža atkal esot manīts kluba iekštelpās. Brīdis, kad cietis deputāta deguns, neesot piefiksēts – vai Kaimiņš «saķēries» ar kādu apmeklētāju iekštelpās vai ārpusē; vai varbūt deputāta kungu «noguldīja» kluba apsardze – pagaidām mums nav zināms.

Lai kā tur bija, kluba apsargi savaldījuši manāmi iereibušo Arturu Kaimiņu un pieturējuši pie rokkafejnīcas ārdurvīm, lai brīdī, kad atbrauc pašvaldības policija, miera traucētāju ar Saeimas deputāta apliecību nodotu pieredzējušo tiesībsargu rokās.

Rokudzelžos saslēgtais deputāts, kā jau īstam kungam pienākas, divu policistu pavadībā tika nogādāts uz policijas transportu un iesēdināts goda vietā – busiņa aizmugurē ar restotajiem logiem.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu