Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Helēna Mirena vēlas piedalīties «Ātrs un bez žēlastības» filmā (6)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Godalgotā britu izcelsmes aktrise Helēna Mirena, kura saņēmusi ASV Kinoakadēmijas «Oscar» balvu par darbu filmā «Karaliene», grasās piedalīties kādā no nākamajām asa sižeta filmu franšīzes «Ātrs un bez žēlastības» daļām. 

Portālam «HuffPost Entertainment» sešdesmit deviņus gadus vecā kino dīva atklājusi, ka ļoti vēlas spēlēt līdzās Vinam Dīzelam un veikt kaskadieru trikus.

«Es vienmēr esmu mīlējusi automašīnas, mīlu ātru braukšanu, un mani fascinē kaskadieru triki. Es vienmēr cenšos vadīt auto pati, ja vien tas iespējams – gan filmās, gan ārpus filmēšanas laukuma. Jāatzīst, ka esmu diezgan uzstājīga, lai tikai dabūtu iespēju vadīt auto pati. Es ar lielāko prieku piedalītos «Ātrs un bez žēlastības» filmā. Tas būtu vareni,» atzīst Helēna Mirena.

Lai arī pagaidām oficiālu informāciju par aktrises dalību kādā no nākamajām «Ātrs un bez žēlastības» lentēm atbildīgā filmu studija «Universal» nav sniegusi, šādu iespēju nevar izslēgt.

Helēna Mirena patlaban Latvijas kinoteātros redzama filmā «Simt soļu ceļojums» («The Hundred-Foot Journey»), kuru producējis Stīvens Spīlbergs un kuras režisors ir Lase Halstrēms, filmu «Tas notika Jemenā» un «Šokolāde» autors. «Simt soļu ceļojums» ir stāsts par Hasanu Kadamu un viņa ģimeni, kuri ir spiesti pamest dzimto Indiju un doties uz Eiropu. Viņi apmetas uz dzīvi mazā ciematiņā Francijas dienvidos. Gleznainā vieta ir kā radīta nelielam indiešu restorānam, ko ģimene šeit atver, lai pasniegtu Francijas dienvidos vēl neredzētus ēdienus. Ielas pretējā pusē atrodas visā Francijā izslavēts restorāns, kurā pusdieno pat Francijas prezidents. Izsmalcinātajā franču virtuvē saimnieko Malorī kundze. Abu restorānu starpā izceļas kulināra sāncensība līdz brīdim, kad Malorī kundzi savaldzina indiešu virtuves un dzīves garša.

Video:

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu