Šodienas redaktors:
Marina Latiševa
Iesūti ziņu!

Portobello sēnes ar pildījumu (16)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: www.amam.lv

Portobello sēnes ir lieliskas ar to, ka sēnes cepurīte ir platāka nekā parastajiem šampinjoniem, līdz ar to lieliski der dažādu pildījumu ievietošanai. Šoreiz eksperimentējot virtuvē piedāvāju šādu interesantu pildījumu. Trikātas siera bumbu vietā var izmantot jebkuru svaigo sieru, kas sajaukts ar izspiestu ķiploku.

Sastāvdaļas

  1. Portobello sēnes 8 gab.
  2. Krējums 100g
  3. Trikātas siera bumbas ar ķiplokiem 4 gab.
  4. Mazsālīts lasis 100 g
  5. Paipalu olas 8 gab
  6. Sāls un svaigi malti pipari (pēc garšas)
  7. Olīveļļa 50 ml

Pagatavošana

  1. Sakarsē krāsni 180° C grādu karstu.
  2. Sagatavojiet Portobello sēnes – nomazgājiet, nosausiniet, izņemiet kātiņus un ieeļļojiet no abām pusēm.
  3. Sagatavotajās sēnēs lieciet iekšā pusi no Trikātas sniega bumbas un krējumu.
  4. Sagrieziet nelieliem gabaliņiem lasi un lieciet klāt.
  5. Visu paberiet ar sāli un pipariem un lieciet cepties uz 10 min.
  6. Pēc 10 min izņemiet un piesitiet klāt paipalu olu.
  7. Cepiet vēl 10 min
Nepalaid garām
Uz augšu