Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Bukstiņbiezputra ar žāvētu gaļu (39)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: Food Stories, CC BY-NC-SA 2.0

Sātīgs ēdiens rudens dienai

Nepieciešams:

2 glāzes kviešu vai miežu putraimu
kilograms kartupeļu
1 l piena
2 lieli sīpoli
200 g cauraugušas žāvētas cūkgaļas
sāls
pipari

Pagatavošana:

Putraimus iemērc iepriekšējā vakarā. Mērcētus putraimus vāra nelielā ūdens daudzumā 15 minūtes. Kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos, pieliek putraimiem, pielej pienu un maisot vāra, līdz kartupeļi mīksti, bet ne izjukuši, sāla.

Sīpolus un gaļu sagriež gabaliņos, apcep, pieliek piparus.

Bukstiņbiezputru pasniedz ar sacepto gaļu.

Nepalaid garām
Uz augšu