Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Plkst. 17.00: LFF Superkauss - FK «Nikars» pret FK «RABA» (3)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fknikars.lv

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Superkausa izcīņā šodien, plkst. 17.00 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā tiksies pagājušās sezonas čempioni FK «Nikars» un vicečempioni FK «RABA».

Ņemot vērā Latvijas telpu futbola sezonas sākšanos, LFF sniedz unikālu iespēju skatītājiem šo maču apmeklēt bez maksas, tomēr vienlaikus arī atzīmējot, ka vietu skaits Rīgas OSC halles ietilpības dēļ būs ierobežots. Taču tiem, kuri nevarēs ierasties uz maču klātienē, tiek piedāvāta iespēja vērot tiešraidi portālā «Apollo» vai «best4sport.tv».

Jau vairāku gadu garumā tieši FK «Nikars» un FK «RABA» ir principiālākie pretinieki Latvijas čempionātā. Kopš Latvijas čempionāta apstiprinātais reglaments paredz čempionu noskaidrošanu finālsērijā, abus pēdējos gadus tieši abas šīs komandas aizraujošā cīņā sadalīja zelta medaļas un ceļazīmi uz UEFA Futsal Cup turnīru. Pēdējās sešās sezonās par valsts spēcīgāko klubu tika kronēts FK «Nikars», kuru līdz 2012. gada noslēgumam vadīta tā iepriekšējais galvenais treneris Aleksandrs Dibrivnijs, kamēr «RABA» futbolistiem un galvenajam treneriem Artūram Šketovam čempionu titulu izdevās izcīnīt vien divas reizes – 2004./2005. gada un 2005./2006. gada sezonā.

Šajā starpsezonu periodā komandas ir būtiski mainījušas sastāvus un pašmāju futbola līdzjutējiem šodien būs iespēja novērtēt pašreizējo abu komandu spēku samēru. Atgādinām, ka par FK «Nikars» galveno treneri kopš 2013. gada sākuma strādā pieredzējušais portugāļu speciālists Orlando Duarte, kamēr komandas sastāvs starpsezonā tika pastiprināts ar Latvijas izlases vārtsargu Aigaru Bondaru un spēlētāju Dmitriju Zabarovski.

Jau kļuvis zināms, ka jaunajā Latvijas telpu futbola čempionāta sezonā startēs astoņi klubi un čempionāta pirmās spēles paredzētas 19. un 20. oktobrī. Par aktuālajiem un oficiālajiem jaunumiem Latvijas telpu futbola čempionāta sakarā sekojiet līdzi LFF.lv mājaslapā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu