Nepieciešams:
Karstie «Kāruma» sieriņi
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
5 kāruma sieriņi
50 g «Kellog's» pārslu
2 olas
eļļa
skābs ievārījums
Pagatavošana:
Kāruma sieriņus apviļā sakultā olā, tad sadrupinātās «Kellog's» pārslās, liek saldētavā sasaldēt. Tad sieriņus izņem no saldētavas, atkal apviļā olā un pārslās. Šo procedūru atkārto trīs reizes. Sasaldētos sieriņus cep sakarsētā eļļā brūnus. Pasniedz ar skābu ievārījumu. «Kāruma» sieriņš iekšpusē paliks auksts kā saldējums, bet ārpusē ar karstu un kraukšķigu garoziņu.
Šādi var sagatavot un cept arī saldējuma bumbiņas.