Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Par atklātām sarunām gultā (Padoms sievietēm)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Erots

«Baidos viņai pateikt, ka tas, ko viņa dara gultā, mani galīgi neuzbudina...» (No lasītāja vēstules.)

Vīrieši ne vienmēr spēj atklāti pastāstīt par savām emocijām, un, runājot par seksuāliem jautājumiem, viņi bieži vien ir vēl noslēgtāki nekā sievietes.

Neviens vīrietis nevēlas zaudēt savu mīļoto seksuālo partneri, tāpēc tad, ja tava uzbudināšanas taktika nav tā pati labākā, viņš drīzāk klusēs, nevis riskēs sākt atklātu sarunu un tevi aizvainot.

Pat tad, ja tu viņam pavisam tieši pajautāsi, vai viņu uzbudina tas, ko tu dari, pastāv liela iespēja, ka viņš neatzīsies. Jo daudzi vīrieši mēdz sievietēm teikt to, ko, pēc vīriešu domām, viņas vēlas dzirdēt.

Dod viņam iespēju parādīt, kas tieši viņam patīk seksā. Uzspēlējiet pirms mīlēšanās kādu spēli (kaut ko pavisam vienkāršu, piemēram, «durakus»), kuras uzvarētājs mīlējoties varēs būt noteicējs. Seksologi iesaka izmantot pat mazu viltībiņu: «Pamēģini izdarīt visu tā, lai tu noteikti zaudētu. Tad, kad viņš būs uzvarējis, rotaļīgi pasaki viņam, ka tagad tu būsi viņa rīcībā visu nakti līdz pašam rītam! Lai viņš dara ar tevi visu, ko vien pats grib...»

Šādi atrisinot neveiklo situāciju, viņš nejutīsies neērti, lūdzot tevi darīt kaut ko konkrētu. «Tas ir veids, kā bez psiholoģiska spiediena likt viņam runāt par to, ko viņš patiešām vēlas,» piebilst seksologs.

Kad jūs glāstāt viens otru, skūpstāties vai sniedzat orālo seksu, atgādini viņam, ka šajā naktī viņš var tev pavisam tieši pateikt, kas tev jādara, lai sniegtu viņam vēl lielāku baudu.

Domāju, ka reti kurš vīrietis būtu spējīgs atteikties no šāda piedāvājuma.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu