Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Miks Ozoliņš atrod <i>Snoop Dogg vāģi</i>

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MTV

MTV vīdžejs Miks Ozoliņš Minhenes «OlympiaHalle» teritorijā, kur šovakar notiks «MTV Europe Music Awards 2007» apbalvošanas ceremonija, atradis ko pavisam īpašu — skandalozā repera un šā gada MTV EMAs šova vadītāja Snoop Dogg auto.

Tas, ka elegantais low ride auto patiešām pieder Snoop Dogg, šaubas nerada, vienīgais jautājums: ko viņš ar to Minhenē plāno iesākt?

Ir pat vairāki varianti: ieradīsies uz ceremoniju, braucot tajā pa sarkano paklāju, uzbrauks ar to uz EMAs šova skatuves savā pirmajā uznācienā vai arī... nedarīs ar to neko.

«Kas tiks darīts ar Snoopa low ride īsti nezinām, tas noteikti tiks izmantots šovā, taču liekas, ka šis rēbuss atrisināsies tikai šova gaitā. Atmosfēra Minhenē ir lieliska, sagatavošanās pasākumam noris patiešām karsti, notiek mēģinājumi grupām, tiek izmēģināti uznācieni, vīdžeji gatavojas, intervē zvaigznes un vienkārši tusējas savā starpā. Katru vakaru ir kāds burziņš, otrdien satiku un intervēju leģendāro Markusu Kafku, ko pirms vairāk nekā gada satiku «MTV Video Music Awards» ASV,» stāsta Miks Ozoliņš.

Viņš atzinis, ka Minhenē jūtas kā ne īsti realitātē, jo «OlympiaHalle» ik uz soļa satiek kādu zvaigzni. «Ik pa brīdim ir tāda dīvaina sajūta — liekas, šo džeku esmu kaut kur redzējis — un pēc brīža pats saprotu, ka tikko garām pagāja Pīts Dohertijs,» saka Miks.

http://www.mtv.lv/index.php?id=11199

«MTV Europe Music Awards 2007» tiešraidē no Minhenes sāksies plkst. 21.00 un ilgs līdz pat plkst. 0.30.

http://www.mtvema.com

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu