Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/9727155t1hdfdd.jpg)
Interesants, garšīgs un, galvenais, veselīgs našķis. Kāpēc nesākt nedēļu ar burkānu torti?
Mīklai:
- glāze cukura,
- 200 g sviesta vai margarīna,
- 3 olas,
- 3 lieli smalki rīvēti burkāni,
- 2 gl miltu,
- 10 g cepamā pulvera.
Krēmam:
- glāze krējuma,
- pusglāze cukura,
- nedaudz vaniļas cukura.
Cukuru samaisa ar izkausētu margarīnu vai sviestu, piekuļ klāt olas, iemaisa sarīvētos burkānus, miltus ar cepamo pulveri.
Apaļo cepamo formu iesmērē ar margarīnu vai eļļu, liek tajā pusi mīklas, cep krāsnī 180 grādos pusstundu.
Tāpat uzcep otru ripu. Krēmam sakuļ krējumu ar cukuru, smērē starp abām ripām, ļauj ievilkties.