Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis
Iesūti ziņu!

Ceptas vistu aknas ar saldo krējumu

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vienkāršs vakariņu ēdiens pēc nogurdinošas darba dienas.

Nepieciešams

  • 500 g vistu aknu
  • 2 sīpoli
  • 3 burkāni
  • 250 g saldā krējuma
  • sāls
  • pipari
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

Sagriež sīpolus, liek cepties eļļā un pievieno sarīvētus burkānus. Apcep piecas minūtes, tad pievieno sagrieztas vistu aknas, sāli un piparus. Tad pārlej ar saldo krējumu un sautē vēl 3- 5 minūtes.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un lapu salātiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu