Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Reperi <i>Snoop Dogg</i> apsūdz izvarošanā

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Kāda grima māksliniece iesūdzējusi tiesā amerikāņu reperi Snoop Dogg par 25 miljoniem dolāru (13,5 miljoniem latu), apgalvojot, ka mūziķis kopā ar pavadoņiem pirms diviem gadiem viņu sazāļojis un izvarojis.

Sieviete paziņoja, ka viņa piedzīvojusi uzbrukumu 2003. gadā pēc Džimija Kimela šova ieraksta telekanālam ABC.

Repera pārstāvis pavēstīja, ka šie apgalvojumi ir «nepatiesi» un sieviete vēlas «ļaunprātīgi izmantot tiesu sistēmu, lai iegūtu finansiālu labumu».

Policija pagaidām pret mūziķi apsūdzības nav izvirzījusi.

Sūdzībā, kas pagājušo piektdien tika iesniegta Losandželosas tiesā, minēts, ka sievietes šampanietim pievienotas narkotikas un pēc tam viņa izvarota. Sieviete līdz prasības iesniegšanai nogaidījusi divus gadus, jo centusies panākt vienošanos ar mediju kompānijām, pastāstīja viņas advokāts Perijs Venders. «Disney» un ABC tomēr «neizdevās nodrošināt drošu darba vidi manai klientei,» norādīja advokāts.

«Snoop būs iespēja likumīgā tiesā pierādīt, ka [iespējamais upuris] ir izdevīguma meklētājs un melis,» sacīja repera pārstāvis. «Mēs esam pārliecināti, ka šajā lietā [iespējamā upura] prasības pret Snoop Dogg tiks noraidītas.»

Prasībā sieviete vēršas pret Snoop Dogg, īstajā vārdā Kelvinu Brodusu, kā arī trīs viņa pavadoņiem, «Walt Disney» kompāniju un tās mātes uzņēmumu «ABC Int».

Kā LETA jau ziņoja, nesen repa zvaigzne iesūdzēja tiesā kādu citu sievieti un viņas advokātus par naudas izspiešanu un draudu izteikšanu, pieprasot ievērojamu summu par to, ka noklusēs it kā notikušo mūziķa uzbrukumu sievietei.

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu