Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Valdības pārstāvji skatīties futbolu Portugālē

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairāki Induļa Emša (ZZS) valdības locekļi varētu apmeklēt Eiropas futbola čempionāta finālturnīra spēles, kurās pirmo reizi piedalīsies arī Latvijas valstsvienība.

Izglītības un zinātnes ministrs Juris Radzevičs (LPP) ir saņēmis neformālu ielūgumu no Portugāles sporta ministra apmeklēt vērienīgo turnīru. Ja tiks saņemts oficiāls ielūgums, par sporta nozari atbildīgais ministrs, visticamāk, dosies vērot Eiropas labāko futbola izlašu spēles.

Kādu no Eiropas futbola čempionāta finālturnīra spēlēm ir iecerējis apmeklēt Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers (LPP). Pagaidām nav zināms, kuru no spēlēm premjera biedrs apmeklēs, bet tā noteikti nebūs pirmā spēle.

Šlesers kopā ar premjeru Induli Emsi plānojis tikties ar Latvijas futbolistiem. Visticamāk, šāda tikšanās notiks pēc Eiropas čempionāta finālturnīra spēlēm. Valdības vadītājs jau sen vēlējies tikties ar futbolistiem. Tomēr uz spēlēm Portugālē aizņemtības dēļ Ministru prezidents nedosies.

29. maija pēcpusdienā Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs nosauca 23 spēlētājus, kuri iekļauti komandas sastāvā līdzdalībai 2004. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas 12. jūnijā sāksies Portugālē.

Portugālē Latvijas delegācija ieradīsies 10. jūnijā. Pirmo spēli Eiropas čempionāta finālturnīrā Latvijas futbola izlase aizvadīs 15. jūnijā, kad pretiniekos būs Čehija. 19. jūnijā D apakšgrupas otrajā mačā Latvijas futbolisti sacentīsies ar Vāciju, bet 23. jūnijā — ar Nīderlandi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu