Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Kaķa nags – nostiprinās imunitāti pret vīrusiem un pēc antibiotiku kursa!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau iepriekš zinot, ka ziemas periodā Tev bieži līp klāt saaukstēšanās vīrusi un gripa, vari sevi pasargāt no saslimšanas - nostiprinot imunitāti. Šai ziņā pārbaudītu rezultātu dod dabīgu augu uztura bagātinātāji ar imūnsistēmu stiprinošu iedarbību, tie organismā rada vidi, kurā baciļiem un vīrusiem netīk dzīvot, un tieši tāpēc tie iet garām.

Kaķa nags – pārspēj pat žeņ-šeņ un ehināceju.

Viens no dabā spēcīgākajiem augiem, kuram piemīt imunitāti stiprinošas īpašības, ir Kaķa nags (Uncaria tomentosa). Tas aug Amazones mežos un Peru klātienēs - kā liāna uz koka stumbra. Augam ir asi nadziņi, ar kuriem tas pieķeras citu augu zariem, tāpēc arī tas iemantojis nosaukumu Kaķa nags.

Kaķa naga brīnumainās īpašības cilvēki zināja un izmantoja veselības uzturēšanai jau tālā senatnē - Amazones pirmiedzīvotāji, indiāņi no šī auga gatavoja uzlējumus, ziedes, pulverus u.c.

Lai izskaidrotu Kaķa naga fenomenu, mūsdienās tika veikti zinātniskie pētījumi, kas apstiprināja, ka augs satur daudz spēcīgu aktīvo vielu, kam ir imunitāti stimulējoša iedarbība. Uzskata, ka Kaķa nags efektivitātes ziņā pārspēj pat pazīstamo žeņšeņ, ehināceju, astragrālu u.c. Visas auga brīnumainās īpašības piemīt arī uztura bagātinātājam Kaķa nags, jo tas pamatā satur dabīgu sasmalcinātu šī auga sakni.

«Swanson Health Products Inc.» farmaceits Bils Strupulis novērojis - pat ja cilvēks, sākot lietot uztura bagātinātāju Kaķa nags, uzreiz kardinālas izmaiņas veselībā nejūt, ļoti bieži ir tā, ka pēc kāda laika piefiksē, ka enerģijas ir vairāk, pašsajūta ir labāka un, kas pats patīkamākais, drēgnajos, mitrajos gada mēnešos cilvēks ne reizi nav slimojis.

«Īpaši cilvēkiem, kuriem ir jutīga imūnsistēma, es ieteiktu negaidīt gripas laiku. Bet jau tad, kad laikapstākļi kļūst labvēlīgi dažādām baktērijām un vīrusiem, ir mitrs, drēgns laiks, ieteiktu lietot uztura bagātinātājus, kam ir imunitāti stiprinoša iedarbība, piemēram, tas var būt Kaķa nags (Unkārija). Tas radīs vidi, kas nepatiks vīrusiem un baktērijām, un tad organismam dabiski būs daudz vieglāk sevi pasargāt.

Protams, lai imūnsistēma būtu spēcīga, cilvēkam ikdienā jārūpējas par savu organismu, fizisko un garīgo veselību – jābūt pilnvērtīgam uzturam, miegam, fiziskajām aktivitātēm, tad ar imunitāti viss būs kārtībā. Ikdienā mēdz būt dažādas pārslodzes, kas, protams, var novājināt organismu, un tad to ļoti labi var kompensēt, lietojot imunitāti stiprinošus uztura bagātinātājus.»

Kaķa nags augs
Kaķa nags augs Foto: Publicitātes foto

Kaķa nags – vēl spēcīgāks kombinācijā ar citiem.

<em>Kaķa nags</em>

Farmaceits Bils Strupulis izskaidro: «Katrs dabas augs – tāpat arī no tiem izstrādātie uztura bagātinātāji satur daudz un dažādas aktīvās vielas. Tās katra savā veidā iedarbojas uz organismu, un rezultātā pastiprina viena otras iedarbību. Tieši tāpēc, savstarpēji kombinējot uztura bagātinātājus ar imunitāti stiprinošu iedarbību, tiek sasniegs vēl labāks rezultāts - organismam ir vēl vairāk spēju sevi aizsargāt.

Protams, imunitātes stiprināšanai jālieto arī mums visiem labi pazīstamais ķiploks, ingvera sakne, jādzer tēja ar citronu, arī jālieto kurkuma, tas ir brīnišķīgs augs, kas stiprina imunitāti. Tas viss dos labu rezultātu.»

Ja cilvēks vēlas saprast, tieši kādus uztura bagātinātājus viņam būtu ieteicams lietot, lai stiprinātu imūnsistēmu, droši var vaicāt padomu farmaceitam, un saņemt bezmaksas konsultāciju pa tālruni 20606700.

Kaķa nags – palīgs imunitātei pēc antibiotiku kursa.

Veselīga un līdzsvarota imūnsistēma ir nepieciešama, lai organisms sevi pasargātu no visdažādākajām saslimšanām. Piemēram, uzskata, ka onkoloģisku saslimšanu risks ir augstāks, ja ir novājināta imunitāte. Onkoloģiskas saslimšanas rodas tāpēc, ka, organismā nemitīgi daloties šūnām, rodas arī patogēnās šūnas. Ja imūnsistēma nefunkcionē kā nākas - nespēj patogēnās šūnas atpazīt un laikus novērst, tās var sākt nekontrolēti dalīties, un organismā rasties ļaundabīgs process.

«Tāpēc, profilaktiski stiprinot organismu ar imunitāti stiprinošiem uztura bagātinātājiem, cilvēks sevi labāk pasargās,» uzsver Bils Strupulis.

Imunitāti stiprinošus uztura bagātinātājus bieži lieto tad, ja ir kāda nopietna saslimšana, un ir jālieto antibiotikas, piemēram, tipisks gadījums ir laima slimība. Šādos gadījumos uztura bagātinātāji palīdz uzturēt imunitāti un veicina ātrāku atveseļošanos, tos var lietot gan antibiotiku kursa laikā, gan pēc tam.

Protams, būtiska priekšrocība ir tā, ka atšķirībā no medikamentiem, uztura bagātinātājus var lietot salīdzinoši ilgstoši, organisms pie tiem nepierod, kā arī tie nerada blaknes.

Kā izvēlēties kvalitatīvākos uztura bagātinātājus?

Lai gūtu cerēto efektu, ļoti svarīgi ir lietot kvalitatīvus uztura bagātinātājus, kam ir veikti zinātniski pētījumi un testi, pierādot to efektivitāti. Tā, piemēram, viens no zināmākajiem ražotājiem, kas Latvijas tirgū piedāvā izcili kvalitatīvus vitamīnus un uztura bagātinātājus, tai skaitā iepriekš minētos kaķa nags (Unkārija), Pau d' Arco - skudru koka miza, FULL SPECTRUM® u.c., ir Amerikas ražotājs «Swanson Health Products Inc.» Tā produkcijai ir starptautiski atzītais GMP sertifikāts, kas apliecina, ka ražošanas procesā tiek ievērotas kontroles prasības atbilstoši augstākajiem pasaules kvalitātes standartiem, kā arī NSF sertifikāts, kas nozīmē, ka produkcija tiek testēta neatkarīgās laboratorijās, pārliecinoties par tās efektivitāti un augstajiem kvalitātes standartiem.

www.swansonvitamins.lv/lv

- Pils aptiekās – Rīgā, Jelgavā,

- Homeopātiskajās aptiekās – Rīgā,

- Baltfarm aptiekās – Rīgā,

- Medelens aptiekās – Rīgā,

- Liepājas Centra aptiekā,

- A Aptiekā Nr.84 – Ventspilī,

- Pārventas aptiekā – Ventspilī,

- Veikalā «Adele» – Ventspilī,

- Mēness aptiekās

- Veikalos «FitoFarma», «Pienenīte», «Kamenīte», «Ozolzīle», «Veselības ligzda», » Ienāc un Esi Vesels», «Elfarm Herbalshop» – Rīgā,

- Veikalos «Juvital» - Rīgā, Valmierā, Liepājā,

- Medicīnas preču veikalā – Liepājā.

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS! UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu