/nginx/o/2018/07/07/8346582t1h9abf.jpg)
Ziema mūs mudina sildīties, īpaši, ja nosalis no āra degungals! Tāpēc laiks siltai un ziemīgai zupai. Lūk, idejas, kā sevi sasildīt no iekšas!
Ziema mūs mudina sildīties, īpaši, ja nosalis no āra degungals! Tāpēc laiks siltai un ziemīgai zupai. Lūk, idejas, kā sevi sasildīt no iekšas!
Karsta zupa aukstam laikam!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gardums, kas jānorgaršo katram!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sakarsē katlā olīveļļu un apcep sagrieztu puravu, sīpolu un ķiploku. Kad tie ir mīksti un nedaudz brūngani, pievieno sagrieztus burkānus un kartupeli. Pielej ūdeni vai vistas buljonu un garšvielas. Vāra, līdz burkāni un kartupeļi ir mīksti. Sablenderē. Pievieno zupai apelsīna sulu un ķiploka spiedē izspiestu ingveru. Pārkaisa garšvielas. Ielej zupu bļodiņās. Garnē ar pārpalikušā apelsīna šķēlītēm un dillēm. Ja vēlas, arī piciņu skāba krējuma.