Būtībā viss ir pavisam vienkārši, šīs lietas iedalās divās kategorijās: ierīces, kas noder tikai vienam konkrētam mērķim (piemēram, ķiplokspiede) vai kam ir tikai viena funkcija (olu vārāmais katls, maizes cepamā mašīna utt.).
Lūk, te būs dažas no ierīcēm, bez kurām pilnīgi noteikti var mierīgi izdzīvot virtuvē.
Speciāla silikona caurulīte, kurā ieliekot ķiplokus varot nomizot bez mazākās piepūles. Taču, kā apgalvo ēdienu blogeri un kulinārijas eksperti, daudz vienkāršāks veids, kā noņemt ķiplokiem mizu, ir tiem uzspiest ar nazi. Vēl vienkāršāks veids - uzreiz pirkt nomizotus ķiplokus.
2. Elektriskie vīna attaisītāji
Lielākoties visi high-tech vīna attaisītāji ir diezgan muļķīga padarīšana, ņemot vērā, ka bieži vien tie salūst, atstājot korķi vīna pudelē iekšā. Nav nekā labāka par old-school korķuviļķi.
3. Zemeņu kātiņu noņēmējs
Lai gan jums varētu šķist, ka tas atvieglos dzīvi, jūs rūgti maldāties. Kādēļ gan zemeņu apstrādei būtu nepieciešama ķirurģiska precizitāte?
Izrādās, ka garšvielām, tāpat kā citiem produktiem, ir derīguma termiņi. Nevar zināt, cik ilgi konkrētās garšvielas pavadījušas mazajos trauciņos. Tāpēc labāks risinājums ir vienmēr pirkt svaigas garšvielas.