Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Šodien vakariņās rīvmaizē cepta zivs

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: depositphotos.com

Arī Tavs ikvakara ceļš mājup sākas ar jautājumu «Kas vakariņās?». Mēs sakām «Čiks un gatavs», jo mums ir recepte! Ātri un vienkārši!

Izvēlies sev tīkamāko baltās zivs fileju un sacep kraukšķīgus gabaliņus, panētus miltos un rīvmaizē. Piedevas pēc sirds patikas - rīsi vai dārzeņi. Lai labi garšo!

Sastāvdaļas un pagatavošana: "Rīvmaizē cepta zivs"

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu