Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Ja ledusskapī aizķēries fetas siers, lūk, 5 veidi, kā likt to lietā

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kā jau bieži vien - lai būtu izdevīgāk, nopirkām lielo, nevis mazo fetas siera paciņu, pievienojām vienai maltītei, un tas arī viss. Tur nu sāļi garšīgais siers stāv ledusskapja plauktā ar iespēju drīz tikt izmestam. Bet nebūsim izšķērdīgi, labāk sieru pievienosim vēl kādā pusdienu vai vakariņu ēdienā. Atceries gan, ka, gatavojot ar fetu, sāli vajadzētu pievienot mazāk nekā parasti, jo šis sātīgais siers ir gana sāļš jau pats par sevi. Piedāvājam 5 gardas idejas, kā izmantot fetas sieru.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu