Anna lieliski zina, kā savienot dažādas garšas izcilam galarezultātam. Kafiju arī kā garšvielu var izmantot ļoti daudz un dažādi, tā lieliski sader ar šokolādi, ar liķieriem vai riekstiem. «Ne velti viens no pasaules top desertiem ir tiramisu. Šīs saderības strādā. Turklāt kafija ir arī lielisks kompliments kūkām, tā ka tās var vienkārši baudīt kopā. Mans mīļākais salikums ir creme brule deserts ar espreso - pilnīga svētlaime garšas kārpiņām,» atklāj Anna Panna.
Chai latte – garšvielu tēja, kas silda pa ceļam
Chai latte ir viens no pēdējiem pasaules modes kliedzieniem, kas iekarojis ne vien ārvalstu slavenību Instagram profilus, bet kuru iemīļojusi arī Anna Panna. Kā stāsta Anna, dzērienu iecienījuši jaunieši, jo tas ir salds un krēmīgs. Savukārt chai latte sastāvā esošo garšvielu maisījumu Anna iesaka izmantot arī kūku gatavošanā, jo tas lieliski sader ar vaniļu un balto šokolādi un pēc garšas vislabāk derēs pie burkānu vai ķirbju kūkām, vai kādiem rudenīgiem kļavu sīrupa dateļu pīrāgiem.
«Ikdienā man ir svarīga enerģija un uzmundrinājums, lai savienotu jaunās māmiņas pienākumus ar ekskluzīvu un gardu kūku cepšanu. Man jaunākais atklājums ir chai latte, kuru pirmo reizi nogaršoju un esmu iecienījusi līdzņemšanai. Chai latte nesatur kofeīnu, savukārt bagātīgā garšvielu buķete - kanēlis, krustnagliņas, kardamons, ingvers un medus - dod enerģiju un patīkami silda šajā aukstajā laikā, kad pastaiga ar ratiem ir izaicinājums,» dalās Anna.
Matcha - zaļās tējas pulveris, kas lieliski aizstāj kafiju
Matcha ir neparasta veida zaļā tēja no Japānas. Tā ir maltā tēja, kuru iegūst, saberžot augstākās kvalitātes zaļās tējas lapas. Ierakstot Instagramā mirkļbirku #matchatea, atrodami gandrīz 180 tūkstoši attēlu, kas liek garšas kārpiņām ietrīcēties.
«Efektīvā zaļā krāsa un garša paver plašas iespējas enerģiskiem, veselīgiem, uzlādējošiem un attīrošiem dzērieniem, kā arī neskaitāmu variāciju ēdieniem. Zaļās tējas pulveri izmantoju ne tikai gardu dzērienu pagatavošanai, bet arī matcha zaļā tēja ir lieliska piedeva siera kūkām, turklāt tai ir lieliska saderība ar mellenēm,» iesaka Anna Panna.