/nginx/o/2018/07/05/8073306t1h6af5.jpg)
Tik veselīgās putras ierasti esam raduši ēst saldas – ar ievārījumu vai augļiem. Taču ļauj vaļu fantāzijai: ja pašu putru pagatavosi ar neitrālu garšu, tad piedevās vari izvēlēties visu, ko sirds kāro.
Tik veselīgās putras ierasti esam raduši ēst saldas – ar ievārījumu vai augļiem. Taču ļauj vaļu fantāzijai: ja pašu putru pagatavosi ar neitrālu garšu, tad piedevās vari izvēlēties visu, ko sirds kāro.
Recepšu grāmatas «Pilnām mutēm» autore Inga Kalniņa ģimenes sievietes dzīvesstila raidījumā «Māmiņu klubs», kas ik svētdienas rītu skatāms «STV Pirmā!», atklāj, ka brokastu putra var būt arī sāļa. Turklāt ne mazāk garšīga un sātīga.