Tik veselīgās putras ierasti esam raduši ēst saldas – ar ievārījumu vai augļiem. Taču ļauj vaļu fantāzijai: ja pašu putru pagatavosi ar neitrālu garšu, tad piedevās vari izvēlēties visu, ko sirds kāro.
Vai esi gatavs baudīt putru ar tomātiem un turku zirņiem?
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Recepšu grāmatas «Pilnām mutēm» autore Inga Kalniņa ģimenes sievietes dzīvesstila raidījumā «Māmiņu klubs», kas ik svētdienas rītu skatāms «STV Pirmā!», atklāj, ka brokastu putra var būt arī sāļa. Turklāt ne mazāk garšīga un sātīga.