Sagaidot raibos pavasara svētkus, izsenis tiek klāts arī Lieldienu svētku galds. Ievērojot tradīcijas, ģimene un sabraukušie viesi mielastā būtu jācienā ar košiem, krāsainiem un apaļas formas ēdieniem. Nekādā gadījumā nedrīkstētu piemirst olas, grūbas un pavasara zaļumu, piemēram, skābeņu zupiņu. Tomēr, laikam ejot, svētku ēdieniem ir piepulcējušies arī pasha un kuličs, kā arī citi ēdieni, kurus saimnieces uzskata par īpaši piemērotiem Lieldienu galdam. Saimniece sadarbībā ar receptes.lv piedāvā receptes, no kurām smelties idejas Lieldienu svētku mielastam!
Klājam Lieldienu svētku galdu: būs gan ar ko «piesiet dūšu», gan panašķēties
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.