Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Kad tad vēl, ja ne Lieldienās: 8 īpašas receptes pildītām olām

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Lieldienu galdā īpaša vieta, protams, tiek atvēlēta olām. Šajās svētku dienās tās ēdam vairāk nekā jebkad. Tomēr kādā brīdī vienkārši vārītas olas ar sāli var kļūt par apnicīgu. Tamdēļ meklējam jaunus veidus, kā uzrunāt mūsu garšas kārpiņas un vārītas olas pārvērst par garšas pilnu ēdienu. Piedāvājam 8 veidus, kā pildīt svētku olas, papildinot tās ar šķiņķi, avokado, sēnēm, vītinātiem tomātiem, papriku un citām gardām piedevām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu