Vēl arvien pēc ziemas cenšamies uzņemt pēc iespējas vairāk vitamīnu – ēdam augļus un dārzeņus. Bet ko darīt, kad lapas un sagriezti augļi jau apnikuši? Liec lietā izdomu un gatavo gardus smūtijus. Izmanto svaigus, konservētus vai saldētus augļus, dārzeņus un lapas, papildini ar jogurtu, pienu, ūdeni vai kefīru, pieliec ledu un blenderī iekšā! Lai top atspirdzinošs, svaigs, veselīgs un vitamīniem bagāts dzēriens!
Uzņemam vitamīnus: košu un gardu smūtiju receptes izvēlei
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.