Agrs rīts vai vēla pēcpusdiena - tējas tase būs iederīga ikvienā brīdī. Nenoliedzams ir arī fakts, ka tēja ir otrs pasaulē populārākais dzēriens pēc ūdens. Bet vai zināji, ka tik atšķirīgās zaļā, melnā vai baltā tēja visas iegūtas no viena tējas koka? Lai tiktu pie nedaudz vairāk kā 200 gramiem kaltētas tējas, kādam ir jānovāc 1000 mazu tējas koku lapiņu. Lūk, kā tējas ievākšana izskatās plašajos tējas koku laukos Ķīnā un Nairobi; tā var ilgt no marta līdz pat oktobrim.
Lūk, kā sākas ceļš līdz tavai gardākajai tējas tasei!
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.