Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Tā diena ir klāt - laiks aukstajai zupai!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: depositphotos.com

Lai arī vēl pavasaris, bet saule mūs pēdējās dienās lutina gluži kā vasarā. Un, ja ir patīkami silts, tātad oficiāli drīkstam gatavot auksto zupu. Protams, nekas nav iebilstams pret šādu zupu arī ziemas laikā, bet ieradumam tomēr liels spēks. Piedāvājam sešas receptes izvēlei: ar kefīru, tomātiem, vistu, gurķiem vai redīsiem - tas paliek tavā ziņā. Lai sākas gardu auksto zupu sezona!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu