Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Šodien vakariņās lasis cepeškrāsnī

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: virtuvediviem.wordpress.com

Arī Tavs ikvakara ceļš mājup sākas ar jautājumu «Kas vakariņās?». Mēs sakām «Čiks un gatavs», jo mums ir recepte! Ātri un vienkārši!

Tik bieži nonākam pie secinājuma - viss vienkāršais ir ģeniāls. Arī šoreiz. Nepārcentīsimies ar marinādēm un garšvielām, tik vien kā šķipsniņa timiāna un rozmarīna, lai tavs šīvakara lasis būtu izdevies.

Sastāvdaļas un pagatavošana: "Lasis cepeškrāsnī"

Raksta foto
Foto: virtuvediviem.wordpress.com
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu