Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Šodien vakariņās spageti ar Boloņas mērci un kaperiem

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: depositphotos.com

Arī Tavs ikvakara ceļš mājup sākas ar jautājumu «Kas vakariņās?». Mēs sakām «Čiks un gatavs», jo mums ir recepte! Ātri un vienkārši!

Maltā gaļa taču tik labi sader ar tomātiem, šoreiz gan tomātiem savā sulā. Pievienojam sīpolus, ķiplokus, kaperus un garšas pilna Boloņas mērce gatava.

Sastāvdaļas un pagatavošana: "Spageti un Boloņas mērce ar kaperiem"

Raksta foto
Foto: depositphotos.com
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu