Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Šodien vakariņās spāņu gaspačo zupa

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: depositphotos.com

Arī Tavs ikvakara ceļš mājup sākas ar jautājumu «Kas vakariņās?». Mēs sakām «Čiks un gatavs», jo mums ir recepte! Ātri un vienkārši!

Šādā karstumā auksta, atvēsinoša un pikanta zupa būs tieši laikā. Latvietim tuvi ir gan tomāti, gurķi, gan arī sīpoli un ķiploki. Gatavojam gaspačo!

Sastāvdaļas un pagatavošana: "Spāņu gaspačo zupa"

Raksta foto
Foto: depositphotos.com
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu