Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Šodien vakariņās cepts lasis ar tomātiem un zaļumu sviestu

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: depositphotos.com

Arī Tavs ikvakara ceļš mājup sākas ar jautājumu «Kas vakariņās?». Mēs sakām «Čiks un gatavs», jo mums ir recepte! Ātri un vienkārši!

Šodien vakariņās gatavojam lasi. Bet, lai piedevas būtu izteiksmīgākas, vienlaikus ar zivi kopā cepam arī rīsus. Kā punktiņš uz «i» būs garšas pilns zaļumu sviests.

Sastāvdaļas un pagatavošana: "Cepts lasis ar tomātiem un zaļumu sviestu"

Raksta foto
Foto: depositphotos.com
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu