VIDEO ⟩ "Tas ir absurds salīdzināt nāvi ar savainojumiem." Sobčaka pēc autoavārijas pirmo reizi izsakās videoierakstā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/xeniasobchak

9. oktobra, vakarā auto, kurā atradās televīzijas raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka, Sočos iekļuva vairāku auto sadursmē, kā rezultātā bojā gāja divi cilvēki. Nu raidījumā "Andrejs Malahovs. Tiešraidē" tika publicēts videoieraksts, kurā Sobčaka skaidroja notikušo. 

"Esmu vairākkārt rakstījusi par to, kā tas viss notika. Man te nav ko piebilst. Turklāt sarunu protokoli ar izmeklētājiem kaut kādā nesaprotamā veidā uzreiz uzrodas žurnālistu rokās. Viņi dažādos veidos cenšas pierādīt, ka es meloju. Jūs nevarēsiet mani pieķert, jo es nemeloju," sacīja Sobčaka.

39 gadus vecā raidījumu vadītāja uzsvēra, ka ienaidnieki ne velti cenšoties viņu šobrīd padarīt par vaininieci.

"Ir viena lieta, ko es vēlētos apspriest sīkāk. Sakarā ar to, ka daudziem cilvēkiem nešķietu ļoti patīkams cilvēks, visiem nez kāpēc cilvēkiem šķiet, ka ar mani nekas slikts nevar notikt. Es nevaru iekļūt īstā negadījumā, es nevaru nobīties, es nevaru apmulst. Es nevaru baidīties vai sāpināt," sacīja Sobčaka.

Viņa atbildēja arī visiem tiem, kuri viņu apsūdz tajā, ka viņa pēc nagadījuma nekavējoties atstājusi notikuma vietu. "Es lieliski saprotu, ka tas ir absurds salīdzināt nāvi ar savainojumiem. Ko es varēju darīt? Es neesmu ārsts, es neesmu glābējs. Tika izsaukta ātrā palīdzība. Es nesaprotu, kā es būtu varējusi palīdzēt kādam būdama tādā stāvoklī. Bet tagad es daru visu, kas manos spēkos, lai palīdzētu upuru tuviniekiem nevis ar vārdiem, bet ar darbiem," secināja Sobčaka.

Atgādinām, ka avārija notikusi vēlu vakarā. Sākotnējā informācija liecina, ka Sobčakas nomātais Mercedes S500, apdzenot priekšā braucošo spēkratu, iebraucis pretējā joslā, kur sadūries ar Volkswagen markas auto.

Medijs "Dozhd" vēstīja, ka Sobčaka nav cietusi; viņa pēc avārijās atteikusies no mediķu palīdzības un ar citu auto devusies uz lidostu. Otrā automobilī atradušies trīs cilvēki - viens no viņiem gājis bojā, otra dzīvība izdzisusi slimnīcā, bet trešā cilvēka veselības stāvoklis raksturojams kā smags. Zināms, ka viena no bojāgājušajiem bijusi 35 gadus veca sieviete.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu